(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Øre-Næse-Hals

Simonsen & Weel tilbyder en lang række produkter til Øre-Næse-Halsspecialet. Produkterne er af højeste kvalitet, da vi udelukkende samarbejder med verdens førende leverandører. Nedenfor findes en oversigt over vores ØNH produkter med direkte links til de relevante undersider.

 

Mellemøreimplantater


Vi forhandler et af markedets mest komplette titaniumsystemer fra Heinz Kurz.

KURZ er en af verdens førende producenter af passive mellemøreimplantater, dræn og specialiserede præcisionsinstrumenter. I mere end tredive år har de sat nye standarder inden for innovation, kvalitet og videnskabsbaseret udvikling. Grundig forståelse af mellemørets mekanik og klinisk evidens gør KURZ® til et af de mest avancerede mellemøre-rekonstruktionssystemer på verdensplan.

Blandt andet er Kurz kendt for deres innovative VARIAC protese, til partielle og totale rekonstruktioner, som kan tilpasses i længden.

Produkter til Rhinologi, Laryngologi og Oftalmologi fuldender vores ØNH-program.

Du kan læse mere om Kurz-sortimentet på deres online-katalog som findes på nedenstående link:
http://epaper.kurzmed.de/epaper-en.html
 
 

Undersøgelseslampe


TruLight er Baxter Medical Systems mere prisdygtige operations- og undersøgelseslamper, som kombinerer fordelene ved LED teknologi med den mest effektive energiudnyttelse. Trulight 1000 undersøgelseslampe fra Baxter Medical Systems giver større lysintensitet, længere levetid, lavere varmeafgivelse og lavere strømforbrug grundet den anvendte LED teknologi. En undersøgelseslampe af bedste kvalitet. TruLight 1000 er den alsidige og robuste undersøgelseslampe, som du kan læse mere om ved at klikke på TruLight 1000.

 


Ønsker du yderligere information eller at købe nogle af ovenstående produkter, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 7025 5610, e-mail sw@sw.dk eller udfylde kontaktformularen til højre.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk