(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Anæstesi og Intensiv

Simonsen & Weel forhandler en lang række produkter med relevans for Anæstesi og intensiv afdelinger. Produkterne er af højeste kvalitet, da vi udelukkende samarbejder med verdens førende leverandører. Nedenfor findes en oversigt over vores Anæstesi og intensiv produkter med direkte links til de relevante undersider.
 

Hængesøjler

Simonsen & Weel forhandler hængesøjler fra den tyske producent Baxter Medical Systems. Vi fører det komplette sortiment af disse hængesøjler i den allerhøjeste kvalitet og med uendelige tilpasningsmuligheder. Vi kan derfor tilbyde den helt rigtige løsning, hvad enten det er til anæstesi eller intensiv m.v. Læs mere om  vores hængesøjler her.
 

Intensivseng

Simonsen & Weel forhandler intensivsenge til højrisikopatienter fra LINET, Europas største producent af senge. Sengen er udstyret med moderne teknologier, som forbedrer og fremmer plejen af intensivpatienter Læs mere om vores intensivsenge her.
 

ESWELL madrasser og lejringspuder

Vores egen madras- og pudeserie hedder ESWELL og består af et bredt sortiment af trykaflastende operationsmadrasser og lejringspuder. Læs mere om vores ESWELL madrasser og lejringspuder.
 

Monitorering

Simonsen & Weel forhandler et bredt sortiment af monitoreringsløsninger fra schweiziske Schiller. Læs mere om vores monitoreringsløsninger under Monitorering.
 

Næseoliven

Simonsen & Weel forhandler næseoliven i flere størrelser. De anvendes i forbindelse med sugning af næse / svælg og glider nemt og skånsomt op i næsen.

Ønsker du at købe nogle af ovenstående produkter, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 7025 5610 eller e-mail sw@sw.dk.

Har du spørgsmål til produkterne, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 7025 5610, e-mail sw@sw.dk eller udfylde kontaktformularen til højre.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk