(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

CAD EYE

Din endoskopipartner

Med CAD EYE ønsker vi at hjælpe både scoopers og patienter til den bedst mulige ADR. Målet for os alle er, at så få som muligt udvikler tarmkræft efter endt koloskopi. Man kan betragte CAD EYE som en kvalitetsbevidst og utrættelig assistent. En partner i hallen, der konstant kigger over skulderen.


REiLI - FUJIFILM

ELUXEO meets CADEYE
 
Fujifilm fortsætter med at udvikle sin sofistikerede kunstige teknologi, der problemfrit anvendes via eksisterende udstyr og hjælper operatøren på stedet via polypdetekteringsstøtte og karakteriseringsstøtte.
Et stort fokus er på intelligente produkter rettet mod radiologi, diagnostisk ultralyd og endoskopi. Grundlaget for CAD EYE's kraftfulde detektionskraft er Fujifilms medicinske AI-teknologi REiLi, som er baseret på dyb læring.

 

Til gavn for patienterne


Fra data til erfarenhed

CAD EYE har altid øjnene på hele skærmen. Blinker aldrig. Mister aldrig koncentrationen, uanset tidspunktet på dagen. Alle med en billedbank af tusindvis af polypper.
Hvis computerassisteret diagnostik kan forbedre scooperens evne til at finde adenomer, vil hele plejekæden drage fordel af dette, for ikke at nævne patienten.
Vi bestræber os endvidere på at placere dagens tal for diagnosticering af tyktarmskræft i historiebøgerne.

Detektion i fokus. CAD EYE tilbyder skovloperatøren en enkel og klar grafisk brugergrænseflade under detektionsarbejdet. Ændringerne er tydeligt indrammet i realtid - en blå markering viser den registrerede ændring sammen med et diskret lydsignal.
 

I praksis

Understøttelse i realtid af din diagnosticering

Vi stræber efter at hjælpe sundhedssystemet og dermed patienten med det bedst mulige udstyr til at maksimere kvaliteten af koloskopier. Med CAD EYE tilbyder vi en meget enkel anvendelse til skovloperatøren, hvor systemet styres fra endoskopets knapper.
Alt gøres i realtid, uanset om det handler om detektion eller karakterisering af resultaterne.
CAD EYE har også en enkel og klar grafisk brugergrænseflade.
Detektionen verificeres både visuelt i billedet og via et diskret lydsignal. Karakteristikken, der følger, viser også, hvor i billedet CAD EYE karakteriserer via et "radarbillede".
Alle funktioner er integreret i endoskopknapperne, hvor CAD EYE følger lystilstandene.
CAD EYE utilizes Fujifilm’s medical Artificial Intelligence technology REiLI. Fujifilm has a highly capable image processing R&D organisation and through this powerful technological heritage, we have been able to quickly develop new solutions that meet the real needs of our global customers.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk