(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Udstyr til måling af EKG og Respiration

Simonsen & Weel har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for EKG og respiration.

Udvalget af EKG-apparater omfatter udstyr til måling og analyse af både Hvile-EKG, Arbejds-EKG og Holter-EKG.

Det samlede program kan ses på Schiller's hjemmeside.

Vi har respirationsudstyr til både simple peakflowmålinger såvel som det mere komplekse spirometri. Ligeledes fås datahåndteringssystemer tilpasset til brug i såvel almen lægepraksis som på større hospitaler. 
 

EKG-apparater


EKG-apparaterne fra Schiller er schweiziske kvalitetsprodukter. Schiller har udviklet udstyr til EKG-optagelse i mere end  30 år og er en af verdens førende producenter.
 
Udstyret spænder bredt fra de mindre EKG-apparater til brug i praksis til avanceret EKG-udstyr til både Hvile-EKG, Arbejds-EKG og Holtermonitorering.

Schiller har ligeledes udviklet et databehandlingsprogram, SEMA, der kan leveres i forskellige konfigurationer, således at det er tilpasset den enkeltes behov. Med SEMA er der mulighed for at finde, gennemse, analysere og kommentere aktuelle og tidligere EKG-optagelser. Ligeledes er der mulighed for integration til de gængse lægesystemer i Danmark.

Du kan læse mere om Schillers EKG-apparater på de underliggende sider og på Schillers hjemmeside.

Vi forhandler naturligvis også de originale forbrugsartikler til Schiller EKG-udstyr. Disse kan købes hos vores Kundeservice på tlf.: 7025 5610.
 

Respiration


Vi forhandler udstyr til respiration fra anerkendte producenter som Schiller og Clement Clarke.
Schillers spirometri er udviklet med henblik på ergonomi, rengøringsvenlighed og brugervenlighed.

Der er mulighed for særlig børnevenlig grafik, der inspirerer børnene til den korrekte pusteteknik, således at man får det optimale ud af spirometriundersøgelsen. Schillers spirometri kan ligeledes håndteres af datahåndteringssystemet SEMA. 

De originale forbrugsartikler til Schiller spirometri kan købes hos vores Kundeservice på tlf.: 7025 5610. Du kan også læse mere under Respiration og på Schillers hjemmeside

Clement Clarke er firmaet bag de originale ”grå og røde rør” også kendt som MiniWright Peakflowmeter. Peakflowmeteret fås til både børn og voksne og i en digital udgave.
 

Ergospirometri

Som eksperter inden for såvel EKG som respiration har Schiller ligeledes et avanceret produktprogram inden for ergospirometri.

Schillers ergospirometriudstyr er meget brugervenligt og måler samtidig utrolig mange parametre der er relevante inden for et bredt udvalg af specialer som kardiologi, lungemedicin og idrætsmedicin.

Du kan læse mere om Schiller Ergospirometri på de underliggende sider og på Schillers hjemmeside.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk