(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Ergospirometri

Schillers Ergospirometri giver nøjagtig og pålidelig analyse af hjertets og lungernes funktion, og er et uundværligt værktøj til cardiopulmonær funktionsanalyse

Flowsensor – Nøjagtig og ekstremt let

Flowsensoren er den essentielle del af et ergospirometrisystem. Takket være flowsensorteknologien med en variabel dyse, giver Schillers Ergospirometrisystem nøjagtige respiratoriske målinger, der ikke er påvirket af dampe, spyt eller vibrationer.

Endvidere kan flowsensoren anvendes til alle formål. Den er egnet til målinger med børn såvel som meget syge patienter og højtydende atleter.

Sensoren er konstrueret til at være særdeles let, kun 29 gram, med en minimal modstand. Den kan anvendes med maske eller modstand. Begge dele vil være komfortabelt for patienten.

Brugervenlig betjening

Selv det bedste system er ikke bedre end den der betjener det. Derfor er der lagt vægt på at betjeningen er så enkel som muligt, så det er brugeren der styrer systemet, og ikke omvendt.

Det betyder at brugeren kan koncentrere sig om patienten under målingen, mens systemet klarer resten. Ergospirometrisystemet styres med kun en knap, og er endvidere meget simpelt at kalibrere.

Fokus på patienten – Ikke på computeren

  • Overblik over målingen fås på et 9-panels diagram i henhold til Wasserman – Selv under målingen
  • Alle individuelle Wasserman-diagrammer kan ses som højopløsnings fuldskærmspræsentationer for nøjagtig bestemmelse af den anaerobe grænse
  • Diagrammer i stor skala til monitorering af udvalgte parametre, inklusive alarmfunktion
  • Automatisk bestemmelse af den anaerobe grænse via presetmetode eller manuelt

Drift af systemet

Endnu en fordel ved systemet er at gassensorerne er vedligeholdelsesfri, og takket være et meget lavt gasforbrug under den automatiske kalibrering skal gasflasken kun sjældent udskiftes. Selve flowsensoren er nem at rengøre og kræver ikke tørretid.

Om Power Cube Gasanalysator

  • Gasanalyse med hurtig stigetid og høj samplefrekvens – De bedste forudsætninger for ægte ”ånddrag for åndedrag” analyse
  • Schillers gasanalysatorer giver nøjagtige værdier selv ved meget høje flowrater. Målingens nøjagtighed påvirkes ikke, heller ikke af vibrationer fra et løbebånd

Schiller Ergospirometrisystemer

Schillers Ergospirometrisystem kommer i forskellige udgaver. CS-200 Ergospiro og AT-104 Ergospiro.

Du kan læse mere om de to systemer i deres brochurer:  AT-104 Ergospiro Brochure     CS-200_Ergospiro_Brochure 


Hvis du ønsker yderligere informationer om Schillers Ergospirometri, er du også meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 7025 5610 eller udfylde kontaktformularen øverst på siden, hvorefter du vil blive kontaktet af en produktspecialist.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk