(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Køb ernæringsdrikke - proteindrikke eller energidrikke - og få gratis vejledning af vores kliniske diætister

Vi forhandler Resource, Fresubin og Nutridrink ernæringsdrikke, proteindrikke og energidrikke.

Produkterne er velegnede til både ældre, børn og forskellige patientgrupper. Vores kliniske diætister giver grundig vejledning i korrekt mængde og valg af produkt.

Hos Simonsen & Weel får du gratis rådgivning, når du køber ernæringsdrikke eller anden form for klinisk ernæring. Det er vigtigt for os, at du får det rette produkt, så hvis du er i tvivl, kan du altid få hjælp og vejledning af vores kliniske diætister eller vores meget erfarne kundeservice.

Vi forhandler mange forskellige typer ernæringsdrikke, så der er noget for enhver smag. Vores sortiment består af både proteindrikke og energidrikke, som øger protein- og energiindtagelsen væsentligt.

De fleste færdigfremstillede ernæringsdrikke indeholder alle de næringsstoffer, kroppen har brug for. Man kan derfor leve udelukkende af disse drikke en tid. Det er især vigtigt at få tilstrækkeligt med kalorier frem for at indtage for mange proteiner.

Man skal være opmærksom på, at specielt proteindrikke doseres efter individuelt behov.

Ønsker du at købe ernæringsdrikke uden tilskud, kan du gøre det her på siderne:
Ønsker du at købe ernæringsdrikke med tilskud, skal du have en grøn recept fra lægen og kontakte vores kundeservice på tlf. 7025 5610. 

Gratis rådgivning af kliniske diætister

Simonsen & Weel har fem kliniske diætister, som har rigtig mange års erfaring med rådgivning om klinisk ernæring. Når du køber ernæringsdrikke eller anden form for klinisk ernæring hos Simonsen & Weel, får du gratis rådgivning af vores kliniske diætister.

Diætisterne kan blandt andet:
 • Vejlede dig i valg af korrekt ernæringsprodukt
 • Tilrettelægge den optimale kostplan for dig
 • Afhjælpe eventuelle komplikationer
 • Undervise personalet på dit plejehjem, institution eller hjemmepleje
Ønsker du at blive kontaktet af en klinisk diætist kan du udfylde kontaktformularen til højre. Du er også velkommen til selv at tage kontakt til en af vores kliniske diætister.

Hvem har brug for ernæringsdrikke?

Ernæringsdrikke er for mennesker, som ønsker at tage på i vægt, har nedsat appetit og som ikke ellers får dækket deres proteinbehov og energibehov via mad og drikke. Specielt kan fremhæves:
 • Patienter i rekreationsperioden efter en operation
 • Småtspisende
 • Ældre med tyggeproblemer
 • Patienter med lungesygdommen KOL
 • Visse patienter med kræft
 • ALS patienter
 • Diabetes patienter
Især ved sygdom eller anden svækkelse behøver kroppen ekstra meget energi. Dog forsvinder appetitten ofte i forbindelse med sygdom.

Mange ældre kan også miste appetitten uden at være egentlig syg. Ved manglende appetit spiser og drikker de fleste for lidt og taber derfor i vægt. Et sådan vægttab under sygdom eller aldring betyder tab af muskler og øget træthed, hvilket kan øge risikoen for f.eks. fald eller frakturer.

Derfor er det ekstra vigtigt, at få mad og drikke nok, så at man kan genvinde både kræfter og humør. Det kan tage tid at få appetitten igen, og derfor er det af stor betydning at få inspiration til, hvad man kan spise og drikke i den svære periode.

Småtspisende med manglende appetit har ofte lettere ved at indtage flydende føde, og her er ernæringsdrikke en god mulighed for at få så mange kalorier som muligt ved indtagelse af mindre mængder.

De forskellige typer ernæringsdrikke

Simonsen & Weel fører ernæringsdrikke fra markedets førende producenter:
 • Resource ernæringsdrikke fra Nestlé Healthcare Nutrition
 • Fresubin drink ernæringsdrikke fra Fresenius Kabi
 • Nutridrink ernæringsdrikke fra Nutricia
Vi har et bredt udvalg af forskellige ernæringsdrikke, herunder flere typer energidrikke og proteindrikke, med og uden fibre og med forskellig smag. Der findes både ernæringsdrikke baseret på mælk og ernæringsdrikke baseret på frugtjuice. Derudover har vi to forskellige desserter – en frugtdessert og en cremet dessert. Valg af ernæringsdrik baseres på den enkeltes behov og præferencer.

Ønsker du at købe ernæringsdrikke med tilskud, skal du kontakte vores kundeservice på tlf. 7025 5610 og få din læge til at maile en grøn recept på ks@sw.dk.

Ernæringsdrikke baseret på mælk

Denne type ernæringsdrik indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som kroppen har brug for, herunder proteiner, fedt og kulhydrat samt vitaminer og mineraler. Dermed kan drikkene benyttes som eneste ernæring.

Inden for mælkebaserede ernæringsdrikke findes
 • Energidrikke med øget energiindhold
 • Proteindrikke med øget proteinindhold
 • Drikke med både øget energi- og proteinindhold
 • Drikke med ekstra tilsat fibre

Ernæringsdrikke baseret på frugtjuice

Denne type ernæringsdrik kan ikke erstatte et måltid, men kan anvendes som supplement til kosten.

Drikkene er baseret på saft og har en frisk og let syrlig smag. Syrlige drikke stimulerer spytdannelsen og kan virke appetitvækkende. De er ”lette” i konsistens og smag og kan med fordel drikkes til alle måltider som en god erstatning for vand, kaffe, te, saft og sodavand eller anvendes som mellemmåltid.

Disse ernæringsdrikke har et meget lavt fedtindhold, men er rige på vitaminer og mineraler.

Mange smagsvarianter

Fælles for både ernæringsdrikke baseret på mælk og frugtjuice er, at de findes i mange smagsvarianter. Der er derfor god mulighed for, at du finder lige netop den eller de smagsvarianter, som er bedst for dig.

Er du i tvivl om, hvilken smag der passer dig bedst, eller vil du gerne prøve nogle forskellige drikke, har du også mulighed for at bestille kasser med blandede ernæringsdrikke:
 • Vi har mixkasser, som er en kasse med én bestemt type ernæringsdrik i forskellige smagsvarianter
 •  Vi har flere startkasser, som består af forskellige typer ernæringsdrikke, desserter eller supper med forskellige smagsvarianter
Du kan også vælge at servere ernæringsdrikkene på forskellige måder for at gøre det mere varieret og spændende. Eksempelvis kan du servere den som is eller softice, varm kakao med flødeskum, eller tilsætte den til suppen, kartoffelmosen og lignende. Få flere gode idéer på siden om serveringstips og opskrifter.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk