(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10
Operations- og intensivstuenAnæstesiapparaterA9 & A8A7WATO EX-65 ProHængesøjlerTruPortAmbientLineMadrasser og lejringspuderModulopbyggede operationsstuerVægpaneler, loftpaneler samt indvendige døre og vinduerHospitalsinventar & møbler, skabe, lægevaske m.v.OperationsbordeTruSystem 7000TruSystem 7000dv - da VinciTruSystem 7500Advance tablePositioneringsudstyrOperations- og undersøgelseslamperHyLED X9 operationslampeHyLED 200 undersøgelseslampeiLED operationslamperTruLight OperationslamperTruLight 1000 UndersøgelseslampeTruVidia kamerasystemerRespiratorerSV300SynoVent E5UltralydscannerResona I9Consona N9M9TE9TE7DC-70ME7MX7MonitoreringPatientmonitoreringSprøjte- og infusionspumperUndersøgelseslejerNovak S-LineNovak 3-delt Gyn/UroNovak Terapistol/leje ZeroGNoval Daghospitalsstol ZeroGNovak N-line BlødprøvetagningsstolBronkoskopiBronkoskop & processorerEBUSGastroenterologiProcessorerELUXEO EPX-7000ELUXEO LITE EPX-6000CAD EYEEndoskoper700-Serie EndoskopZoomendoskopi600-Serie Endoskop580-Serie EndoskopED-580 XT DuodenoskopEN-580 Dobbelt Ballon EnteroskopDobbelt Ballon Endoskopi (DBE)PB-30EN-580Endoskopisk Ultralyd (EUS)SU-1EG-580 UTEG-580 URAndet udstyrØNH og forbrugsartiklerForbrugsvarerInjektion, Kanyler, Kanylebokse og InjektionsservietterSårlukning og SuturHæmostaseØre-Næse-Hals ProdukterKlinisk ErnæringSend ordinationLommeguidesErnæringsdrikke, desserter, supper, og isResource ErnæringsdrikkeFresubin Drink ErnæringsdrikkeNutridrink ErnæringsdrikkeAbbott ErnæringsdrikkeErnæringsdrikke og -desserter til børnDesserter, is og supperStartkasserServeringstips og opskrifterSondeernæring og tilbehørIsosource SondeernæringFresubin sondeernæringNutrison sondeernæringAbbott sondeernæringSondeernæring til børnTilbehør til sondeernæringErnæringssæt og forlængerslangerErnæringssonderSprøjterErnæringspumpe, tasker og stativerProteinberigelseEnergiberigelseVitamintilskud, fibre og væskeerstatningFortykningsmiddelRådgivning om klinisk ernæringTemadage og undervisningKliniske diætisterOrdination af klinisk ernæringBrochurer og andet materialeKompression, bandager og sårbehandlingVores teamAntiembolistrømperThrombexin 18Thrombexin 21Struva 23Struva 35

FREDeasy

FREDeasy er en hjertestarter i høj kvalitet fra schweiziske Schiller.

Den guider brugeren med danske instruktioner i tekst og tale og anvender den patenterede Multipulse Biowave teknologi, der er både skånsom og effektiv.

Om FREDeasy

FRED®easy er en såkaldt Hjertestarter/AED, som anvendes til defibrillering af hjertet. Der kræves ikke medicinsk uddannelse for at betjene hjertestarteren. FREDeasy er semi-automatisk og analyserer selv, hvorvidt der er behov for stød. I bekræftende fald lader den selv op og stødet udløses af brugeren ved tryk på en enkelt knap.

Patienten bliver defibrilleret via et par selvklæbende engangselektroder (pads), som også anvendes til at opsamle patientens hjerterytme.

Brugeren kan vælge mellem 2 typer elektroder, til voksne eller børn. FRED®easy detekterer selv den valgte elektrodetype og indstiller selv den afgivne energi herefter.

Brugeren guides af dansk tekst og tale, samt metronomelyd der angiver rytmen for hjertemassage.

Apparatet er drevet ved hjælp af et engangsbatteri, med en kapacitet på 240 stød a 150 Joule eller 5 års standby drift.

FREDeasy er fuldt servicerbar og opdaterbar, således at man kan sørge for at den altid vejleder brugeren i henhold til de seneste retningslinier fra ERC.

FREDeasy tester sig selv en gang om ugen, og en grøn lampe foran indikerer at hjertestarteren er klar til brug.

Hvis FREDeasy skal hænge hvor der er offentlig adgang, er der mulighed for tilkøbe et hjertestarterkabinet.

AIVIA Skab til FREDeasy

Hjertestarterkabinettet er udformet i stødsikkert polycarbonat i lækker design.

Den gennemsigtige front gør at hjertestarteren kan tilses, uden at kabinettet skal åbnes.

Samtidig sikrer en ubrudt plombering at hjertestarteren er urørt. Kabinettet lyser op, når det er mørkt, så det, og dermed hjertestarteren, er let at lokalisere.

Kabinettet fås i flere udgaver. Alle nævnte versioner fås med eller uden sirene. De netdrevne modeller kan leveres med opvarmning til udendørs montering:
  • Batteridrevet med lys
  • Netdrevet med lys
  • Netdrevet med lys og nødkald
  • Netdrevet med lys, digital lås og nødkald

FREDeasy Online

FRED®easy fås også i en online version.

FRED®easy Onlineplaceres, når den ikke er i brug, i en dertil hørende holder, der er tilsluttet et netværk. Dette er især relevant hvor man har en større pulje af hjertestartere, der er placeret på forskellige lokaliteter.

Fordele ved FREDeasy Online
  • Permanent kontrol af hjertestarterens tilstedeværelse, funktionsduelighed og konfiguration
  • Fjernadgang til konfigurering og softwareopdatering
  • E-mail eller sms når hjertestarteren fjernes eller har et teknisk problem 

Hvis du er interesseret i at høre mere om FREDeasy eller FREDeasy Online er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 7025 5610 eller udfylde kontaktformularen øverst på siden.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk