(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10
Operations- og intensivstuenAnæstesiapparaterA9 & A8A7WATO EX-65 ProHængesøjlerTruPortAmbientLineMadrasser og lejringspuderModulopbyggede operationsstuerVægpaneler, loftpaneler samt indvendige døre og vinduerHospitalsinventar & møbler, skabe, lægevaske m.v.OperationsbordeMARSTruSystem 7000TruSystem 7000dv - da VinciTruSystem 7500Advance tablePositioneringsudstyrOperations- og undersøgelseslamperHyLED X9 operationslampeHyLED 200 undersøgelseslampeiLED operationslamperTruLight OperationslamperTruLight 1000 UndersøgelseslampeTruVidia kamerasystemerRespiratorerSV300SynoVent E5UltralydResona 7TE7 touch skærm ultralydsscannerM9 ultralydsscannerM7 ultralydsscannerM5 ultralydsscannerDC-70 stationær ultralydsscannerZ6 ultralydsscannerDP-50 ultralydsscannerDP-50 PT ultralydsscannerDC-8 ultralydsscannerMonitoreringEKG & RespirationRespirationSpacerSpirometriIn-CheckPeakflowmeterHvile-EKGCardiovit AT-101Cardiovit MS-2010Cardiovit AT-102Cardiovit AT-102 PlusMS-2015Cardiovit AT-10 PlusArbejds-EKGCardiovit CS-200Cardiovit AT-104PCErgospirometriHoltermonitoreringSEMA DatahåndteringGenoplivningHjertestartereFREDeasyFREDeasyportUndervisningsudstyrGenoplivningsudstyrPatientmonitoreringMR-monitoreringSprøjte- og infusionspumperØNH og forbrugsartiklerForbrugsvarerDiverse forbrugsartiklerInjektion, Kanyler, Kanylebokse og InjektionsservietterSårlukning og SuturNæseoliven i glasHæmostaseKirurgiske InstrumenterØre-Næse-Hals ProdukterKlinisk ErnæringSend ordinationLommeguidesErnæringsdrikke, desserter, supper, og isResource ErnæringsdrikkeFresubin Drink ErnæringsdrikkeNutridrink ErnæringsdrikkeErnæringsdrikke og -desserter til børnDesserter, is og supperStartkasserServeringstips og opskrifterSondeernæring og tilbehørIsosource SondeernæringFresubin sondeernæringNutrison sondeernæringSondeernæring til børnTilbehør til sondeernæringErnæringssæt og forlængerslangerErnæringssonderSprøjterErnæringspumpe, tasker og stativerProteinberigelseEnergiberigelseVitamintilskud, fibre og væskeerstatningFortykningsmiddelRådgivning om klinisk ernæringTemadage og undervisningKliniske diætisterOrdination af klinisk ernæringBrochurer og andet materialeKompression, bandager og sårbehandlingVores teamAntiembolistrømperThrombexin 18Thrombexin 21Struva 23Struva 35Behandlerstrømper

FREDeasyport

FREDeasyport er VERDENS MINDSTE HJERTESTARTER.

Den guider brugeren med dansk tekst og tale og viser EKG på skærmen. Vægten er kun 490 gram.

Om FREDeasyport

FRED®easyport er verdens mindste hjertestarter. Den vejer kun 490 gram inkl. batteri, og måler 133 x 126 x 35 mm.

FREDeasyport leveres med praktisk bæretaske, der også kan sættes fast i bæltet. Hermed er den det ideelle valg, hvor der er behov for at medbringe hjertestarteren, f.eks. i lægetasken, i forbindelse med vagttjeneste o.l.

Der fås voksen- og børneelektroder til hjertestarteren, og den ser selv hvilke elektroder der er tilsluttet, og tilpasser energiniveauet derefter.

Batteriet, der har kapacitet til 45 stød, kan nemt udskiftes af brugeren, uden brug af værktøj. Hjertestarteren er fuldt opdaterbar, hvilket betyder at man kan sørge for at brugeren altid vejledes i henhold til de seneste retningslinier fra Europæisk Råd for Genoplivning.

FREDeasyport er udstyret med SD-kort, og gemmer data fra genoplivningsprocessen, som herefter kan udlæses for senere analyse og gennemgang. Til undervisnings- og træningsbrug findes også en trænerudgaver af vores hjertestartere.

Som option kan FREDeasyport endvidere fås med Manuel option, således at lægen kan bestemme hvornår der skal afgives stød, uafhængigt af hjertestarterens anbefalinger.

Multipulse Biowave – Verdenspatenteret teknologi

Som alle Schillers defibrillatorer anvender FREDeasyport Multipulse Biowave teknologien, der er dokumenteret effektiv og særdeles skånsom mod hjertemuskulaturen.

Denne patenterede teknologi gør at det er muligt at levere samme mængde strøm til hjertet med mindre energi, hvilket betyder lavere risiko for brandsår og skader.

Ønsker du yderligere information om FREDeasyport er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 7025 5610 eller udfylde kontaktformularen øverst på siden, hvorefter du vil blive kontaktet af en produktspecialist.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel A/S | Vejlegårdsvej 59 | 2665 Vallensbæk Strand | Telefon: (+45) 70 25 56 10 | CVR 13 09 30 32