(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Genoplivningsudstyr

Genoplivningsposer

Ambu fremstiller tre forskellige typer genoplivningsposer, der hver opfylder deres specifikke formål

Mark IV

Genoplivningsposerne med det velkendte dobbeltvægs poseprincip gør det lettere at holde på samt ventilere patienten. Endvidere giver dobbeltvægsprincippet en trykbegrænsning 70 cm H2O. Hele Mark IV genoplivningsposen kan autoklaveres ved 134 C. Genoplivningsposen leveres med og uden oxygen reservoir, men inklusiv voksen maske nr. 5. Den er 100% latexfri.

Ligeledes fremstilles Mark IV Baby til genoplivning af nyfødte, spædbørn og børn med en kropsvægt på op til 20 kg. Patientventilen er forsynet med en trykbegrænsningsventil på 40 cm H2O. Leveres med maske nr. 0 samt oxygen reservoir.

Silikone genoplivningsposer

Fremstilles i tre størrelser: Neonatal, Baby/barn og Voksen størrelse. Silikone genoplivningsposen er en enkeltvægget pose, der leveres som standard med PVC oxygenreservoir til voksen og barne/baby størrelsen og med åben reservoir slange til neonatal størrelsen.

Alle poser leveres med masker.

Spur II genoplivningsposer

Designmæssigt som silikone genoplivningsposerne, fremstilles neonatal, baby/barn og voksen størrelse, men fremstillet af PVC. Posen er beregnet til én-patients brug og kan derfor ikke som de øvrige typer autoklaveres. Spur II er derfor velegnet som genoplivningspose de steder, hvor man blot skal have en pose liggende "stand by".

Genoplivningskufferter

Ambu fremstiller to typer genoplivningskufferter: Emergency Case, der fås i 1-, 2- eller 3-skals version samt Emergency Soft Pack

Begge modeller er designet til at opbevare og transportere Ambu's basale genoplivningsudstyr. Udstyret kan kombineres helt som det ønskes, med eller uden oxygen, såvel som andet udstyr, der ønskes medbragt i en nødsituation.

Ambu Pack

Ambu Pack er fremstillet til opbevaring af genoplivningspose med ekstra masker samt eventuelt en Ambu Twin Pump. Ambu Pack er ikke at betragte som en nødhjælps kuffert, men mere som en iøjnfaldene opbevaringsmulighed indendørs.

Ambu Pack fås med transparent eller orange låg.

Sugepumper

Ambu fremstiller tre forskellige sugepumper til nødbrug.

Twin Pump

Ambu Twin Pump er en enkel og effektiv sugepumpe, som kan anvendes overalt. Pump Pumpen kan betjenes manuelt enten med hånd eller fod. Den har en opsamlingskapacitet på 600 ml., er nem at rengøre og alle dele kan autoklaveres.

UNI-Suction Pump

Ambu UniSuction Pump er en manuelt eller pneumatisk drevet pumpe. Pumpen kan betjenes pneumatisk med oxygen/atm. luft eller manuelt med hånd eller fod. Den har en kapacitet på 600 ml.

Den solide konstruktion tillader at pumpen anvendes i næsten alle situationer.

Ambu Res-Cue Pump

Ambu Res-Cue Pump er en billig og enkel løsning på en håndbetjent sugepumpe. Den har en kapacitet på 300 ml.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk