(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Hængesøjler fra Baxter Medical Systems

Tyske Baxter Medical Sytems er en af verdens førende producenter af hængesøjler.

Simonsen & Weel fører det komplette sortiment af disse hængesøjler i den allerhøjeste kvalitet og med uendelige tilpasningsmuligheder.

Vi kan derfor tilbyde den helt rigtige løsning, hvad enten det er til kirurgi, anæstesi, endoskopi, neonatal, intensiv, opvågning m.v.

Simonsen & Weel er med hele vejen fra tegning af søjlerne til montering på stuen af vore egne specialuddannede teknikere.

Hængesøjler

Systemet af hængesøjler fra Baxter Medical Systems hedder TruPort, og er en komplet modulopbygget løsning, der sikrer den optimale fleksibilitet, såvel i den primære konfiguration som ved senere ændring eller opgradering.

Læs mere om Baxter Medical Systems hængesøjler og download brochure på Baxter Medical Systems hjemmeside.
 

Intensivstuen

Til intensivstuen fører vi endvidere det unikke AmbientLine system fra Baxter Medical Systems, der gør det muligt at simulere ændringer i dagslyset, og endvidere har et utal af muligheder for belysning til og omkring patienten.

Du kan læse mere om AmbientLine ved at klikke på billedet.
Ønsker du yderligere oplysninger om ovenstående produkter, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen til højre eller kontakte Projektchef Kenn Pedersen direkte på tlf.: 2171 0095.

Baxter Medical Systems produkter

Simonsen og Weel forhandler endvidere de helt unikke LED operations- og undersøgelseslamper fra Baxter Medical Systems samt operationslejer og tilbehør hertil ligeledes fra Baxter Medical Systems. 
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk