(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Standard og kundetilpassede hospitalsinventar og – møbler

Simonsen & Weel fører et bredt program af standard og kundetilpassede hospitalsinventar og – møbler. Heriblandt skabe, gennemstikskabe, lægevaske, instrumentborde m.v.

Skabe

Skabene kan integreres i ALVO vægmoduler, fås i mange konfigurationer og tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov. Skabene tilbydes som standard i rustfrit stål eller rustfrit stål med glas. Kan bestilles i carbon eller pulverlakeret rustfrit stål såfremt det ønskes.

Skabene fås som fritstående, vægophængte eller indbyggede i ALVO modulopbyggede vægsystem med højre eller venstre åbnede døre og som gennemstiksskabe. Dørene og siderne på skabene kan forsynes med sikkerhedsglas, der som standard er klart. Matteret glas bestilles på anmodning.

Hylderne er fremstillet af rustfrit stål med justerbar indstillinger. Som en ekstra feature kan dørene forsynes med låse.

Skabene leveres med Scan Modul indsats.

Lægevaske

Vi tilbyder et bredt udvalg af lægevaske i rustfrit stål og Corian. Vaskene er designet til at opfylde hygiejnestandarderne på operationsstuen og hospitaler generelt.

Som standard tilbydes enkelt-, dobbelt- og tredobbelt vaske enten fritstående og vægophængte.

Derudover kan vi tilbyde en bred vifte af muligheder, såsom knæ betjente eller infrarøde vandhaner og sæbe dispensere, berøringsfri og albue betjente vandhaner samt papir og neglebørste/svamp dispensere.

Stole & taburetter

Vi tilbyder flere forskellige taburetter og stole med et polstret-, metal- eller ergonomisk sæde. De fås med pneumatisk eller hydraulisk højdejustering, som betjenes med håndtag eller med en fodpedal. 

 De kan alle rengøres i henhold til standarderne.

Instrumentborde

Vi tilbyder et bredt udvalg af instrumentborde i rustfrit stål. Bordene kan bl.a. anvendes til opbevaring af kirurgiske instrumenter, forbindinger mv.
For yderligere information om produkterne, udfyld venligst kontaktformularen øverst til højre, hvorefter du vil blive kontaktet af en produktspecialist eller ring til vores kundeserviceafdeling på Tlf.: 7025 5610.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk