(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10
NY WEBSHOP
Nu kan du bestille ernæring online i vores nye webshop på

https://webshop.sw.dk/Du skal bare være oprettet som bruger for at logge ind.

Kontakt vores kundeservice, på e-mail: ks@sw.dk eller telefon: +45 7025 5610 for at få et brugernavn. 
Vi ses på webshoppen!

Køb klinisk ernæring og få gratis rådgivning af vores kliniske diætister

Simonsen & Weel har siden 1993 beskæftiget sig med salg og rådgivning om klinisk ernæring. Hos os får du professionel og personlig rådgivning af vores kliniske diætister.

Optimal vejledning og rådgivning er afgørende, når det gælder korrekt valg og brug af ernæringsprodukter.

Vores produktspecialister er uddannede kliniske diætister, og deres opgave er at rådgive og undervise i det optimale valg af klinisk ernæring samt hindre og afhjælpe eventuelle komplikationer.

Ved levering garanterer vi altid mindst en måneds holdbarhed på produktet, oftest vil holdbarheden være betydelig længere. Hvis du har brug for at kende holdbarheden, før du køber, har vores kundeservice mulighed for at oplyse hvor lang holdbarhed, der er på det aktuelle produkt. Dette gælder dog kun for varer, vi har på lager.

Simonsen & Weel forhandler alle produkter inden for klinisk ernæring:
Når du køber klinisk ernæring hos os, får du samtidig rådgivning om klinisk ernæring af vores kliniske diætister.

Ønsker du at blive kontaktet af en klinisk diætist, så udfyld venligst kontaktformularen i højre side. 

Hvad er klinisk ernæring?

Underernæring eller fejlernæring er desværre stadig et almindeligt problem. Undersøgelser viser, at ca. en tredjedel af alle syge er fejlernærede og den ældre del af befolkningen er hårdest ramt. Resultaterne heraf er eksempelvis vægttab, nedsat sårheling, dårligt immunforsvar, længere indlæggelsestid og generelt dårligere velbefindende.

Hvis man ikke selv kan spise tilstrækkeligt og dermed opretholde kroppens naturlige funktioner, kan det være nødvendigt at tilføre ernæring på anden måde. Overordnet set findes der to former for klinisk ernæring: Sondeernæring er en form for klinisk ernæring, hvor sondebrugeren indtager ernæringen enten via en nasalsonde (gennem næsen, spiserøret og til sidst mavesækken) eller en mavesonde, hvor ernæringen ledes direkte ind i mavesækken. Simonsen & Weel forhandler en lang række sondeernæringsprodukter – både standard- og specialprodukter – så der findes en sondeernæring til enhver type patient.

Ernæringsdrikke er en anden form for klinisk ernæring, der indtages som en drik. Der findes ernæringsdrikke i mange forskellige varianter med øget energiindhold, proteinindhold samt med og uden tilsat fiber. Drikkene findes også i et utal af smagsvarianter, så der er noget for enhver smag.

Fælles for sondeernæringen og ernæringsdrikkene er, at de indeholder alle de næringsstoffer, som kroppen har brug for – herunder kulhydrat, protein, fedt, vitaminer og mineraler.

Hvorfor er ernæring nødvendig?

Ernæring indeholder energi og næringsstoffer, der er livsvigtige for, at cellerne i kroppen kan leve, fornyes og vedligeholdes.

Nyere forskning indikerer, at risikoen for infektioner og andre komplikationer reduceres væsentligt, når man som patient får tilstrækkelig ernæring. Ernæring kan derfor betragtes som en terapi, der er yderst vigtig under og efter sygdom.

Betalingsservice

Betalingsservice online tilmelding

Kontrolrapporter

Send grøn ordination
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk