(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Kompressionsstrømper, bandager og sårbehandling fra medi

Simonsen & Weel driver distributionen af medi Danmark. medi Danmark forhandler kompressionsprodukter, ortopædiprodukter og sårprodukter fra medi. medi startede med produktion af kompressionsstrømper for over 60 år siden og har siden løbende udviklet på området og er i dag en af de mest innovative producenter på markedet.  Gennem årene er flere produkter kommet til blandt andet indenfor ortopædi og sårbehandling – medi har hovedkontor og produktion i Bayreuth, i Tyskland.

Indenfor alle produktområder har vi højt uddannede produktspecialister med flere års erfaring inden for området.

Er du sundhedsfagligt personale eller forhandler af sygeplejeprodukter, og ønsker du at blive kontaktet af en af vores produktspecialister, så udfyld venligst kontaktformularen i højre side.

Du er også velkommen til selv at tage kontakt til en af vores produktspecialister, som du finder under vores team.
 


 

Kompressionsstrømper i mange varianter

Simonsen & Weel forhandler medi kompressionsstrømper. Vi har et meget bredt produktsortiment af både standard kompressionsstrømper og made-to-measure kompressionsstrømper (syet/strikket efter mål).

Medicinske kompressionsstrømper findes i rundstrikkede og fladstrikkede strømper. Medicinske kompressionsstrømper ordineres ud fra borgeren/patientens indikationer og sygdomsbillede.
  • Rundstrikkede kompressionsstrømper er strømper der strikkes som en cylinder. De varierer fra transparente, højelastiske strømper med let vægstabilitet til kraftigere kompressionsstrømper med høj vægstabilitet. Vægstabiliteten er et udtryk for hvor meget ødem, som strømpen kan holde.
 
  • Fladstrikkede kompressionsstrømper bliver strikket og efterfølgende bliver de syet sammen med en søm. Derfor er fladstrikkede kompressionsstrømper det ideelle valg til patienter/borgere med fx lymfødem, hvor ekstremiteten ofte, afviger fra den ”almindeligt” kendte anatomisk udformning. Jo kraftigere ødem jo kraftigere vægstabilitet kræves der. Fladstrikkede strømper findes også i flere varianter med forskellige niveauer af vægstabillitet. Fladstrikkede strømper produceres som ofte efter mål til den enkelte, men der findes også et standardudvalg.

Fælles for alle medi kompressionsstrømper er, at de findes i et utal af varianter – herunder mange forskellige længder, materialer, farver og udformninger.

Alle mediven kompressionsstrømper er CE mærkede og RAL godkendte, hvilket betyder, at de er testede og godkendte efter en fælles standard, som sikrer, at kompressionsstrømperne har samme høje kvalitet og effektivitet hver gang.

Kompressionsstrømperne findes i 4 kompressionsklasser.
 
Ccl. 1 18-21 mmHg
Ccl. 2 23-36 mmHg
Ccl. 3 33-46 mmHg
Ccl. 4 >49 mmHg

Foruden mediven kompressionsstrømper, forhandler vi også medi travel, rejsestrømper og mJ-1 støttestrømper.

På  medi Danmarks hjemmeside, kan du læse mere om alle vores forskellige kompressionsstrømper.
https://www.medidanmark.dk/produkter/medicinske-kompressionsstroemper/

Bandager og ortoser

Ortopædiske bandager og ortoser fra medi Danmark.
Fælles for medis ortopædiske bandager er den tyske kvalitet og det lækre og funktionelle design. Der er lagt vægt på udvælgelse af de helt rigtige materialer til bandagerne, så de både er funktionelle og behagelige at have på.

Produktsortimentet strækker sig fra ”bløde” stabiliserende bandager til rigide ortoser, der hovedsageligt bruges i hospitalsregi.

Vi er en af de førende leverandører af blandt andet walkere og post-operative knæbandager til et kvalitetsbevidst dansk hospitalsvæsen. Ortoserne bliver oftest anvendt i skadestuer og i ortopædkirurgiske ambulatorier.

De bløde bandager kendetegner sig ved en meget høj kvalitet samt et attraktivt og funktionelt design. Der findes et stort sortiment af bandager inden for håndled, albue, ryg, knæ og ankel, som bliver forhandlet enten via fysioterapeuter, kiropraktorer, bandagister.

https://www.medidanmark.dk/produkter/ortoser/ kan du læse mere om alle vores forskellige bandager og ortoser. 
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk