(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Lungemedicin

Simonsen & Weel forhandler en lang række produkter med relevans for det lungemedicinske speciale og kun fra verdens førende leverandører på hver deres område.

Spirometri

Lungefunktionsmåling er et kerneområde for Schiller, der er producent af vores udstyr til spirometri. Udstyret måler FVC, FEV1, PEF, MVV og mere end 40 underparametre. Udstyret er brugervenligt og kompakt, og meget rengøringsvenligt.

Peakflowmeter

Simonsen & Weel forhandler det originale MiniWright Peakflowmeter fra engelske Clement Clarke. Peakflowmeteret fås i to udgaver, til voksne og børn, og anvendes af millioner af patienter i hele verden. 
 

Respiration

Vi har samlet alle vores produkter til respirationsmåling på siden Respiration, hvor du kan læse mere.
 

Ergospirometri

Til den komplette cardiopulmonære funktionsanalyse, tilbyder vi Schillers udstyr til Ergospirometri. Ergospirometriudstyret giver en komplet oversigt over alle relevante parametre, præsenteret på en brugervenlig og overskuelig måde, selv under målingen. 
 

Klinisk ernæring

Mange lungemedicinske patienter vil have behov for klinisk ernæring, også efter de er udskrevet fra hospitalet. Dette kan nemt og bekvemt bestilles hos Simonsen & Weel  efter ordinationen er sendt til os, hvorefter det sendes direkte hjem til patienten. Vi har kliniske diætister i hele landet der gerne rådgiver patienten i hjemmet. Klik på Klinisk Ernæring for at læse mere.  

Hvis du ønsker at høre mere om vores produkter til det lungemedicinske speciale er du velkommen til at kontakte Kundeservice på tlf: 7025 5610 eller e-mail: sw@sw.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter du vil blive kontaktet af en produktspecialist.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk