(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Lungemedicin

Simonsen & Weel forhandler en lang række produkter med relevans for det lungemedicinske speciale og kun fra verdens førende leverandører på hver deres område.

Peakflowmeter

Simonsen & Weel forhandler det originale MiniWright Peakflowmeter fra engelske Clement Clarke. Peakflowmeteret fås i to udgaver, til voksne og børn, og anvendes af millioner af patienter i hele verden. 

 

Klinisk ernæring

Mange lungemedicinske patienter vil have behov for klinisk ernæring, også efter de er udskrevet fra hospitalet. Dette kan nemt og bekvemt bestilles hos Simonsen & Weel efter ordinationen er sendt til os, hvorefter det sendes direkte hjem til patienten. Vi har kliniske diætister i hele landet der gerne rådgiver patienten i hjemmet. Klik på Klinisk Ernæring for at læse mere.  

Hvis du ønsker at høre mere om vores produkter til det lungemedicinske speciale er du velkommen til at kontakte Kundeservice på tlf: 7025 5610 eller e-mail: sw@sw.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter du vil blive kontaktet af en produktspecialist.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk