(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

ESWELL madrasser og lejringspuder af høj kvalitet

Simonsen & Weels madras- og pudeserie ESWELL består af et stort udvalg af kvalitets og CE godkendte madrasser og puder specielt udviklet i samarbejde med førende eksperter indenfor sundhedssektoren.

Produkternes trykfordelende og trykaflastende egenskaber yder unik komfort og støtter patientens krop i en korrekt anatomisk position, minimerer preszoner og forebygger udviklingen af tryksår.

ESWELL tilbyder et bredt sortiment af CE godkendte OP-madrasser og lejringspuder af høj kvalitet, specielt udviklet til operationsstuen. Produkterne fremstilles i Danmark og består af flere lag skum, typisk viskoelastisk og HR skum.

Vores sammensætning af forskellige skumtyper og hårheder giver mulighed for at opnå den optimale trykaflastning til specifikke behov.

Viskoelas­tisk skum er et højteknologisk materiale udviklet af NASA. Det absorberer kropsvarme og former sig blidt efter kroppens konturer og giver kroppen optimal støtte.

Skummet minimerer preszoner uanset brugerens størrelse og vægt og forebygger tryk, som kan føre til smerter og ubehag samt længerevarende indlæggelser og komplikationer.

Betrækket er vandtæt og åndbart og består hovedsageligt af polyurethane. Bunden af betrækket er forsynet med et lysegråt antislip lag, som forhindrer madrasserne og puderne i at skride. Derudover er betrækket to-vejs strækbart, hvilket mindsker risikoen for shear og friktionsskader under en operation.

For optimal hygiejne, er betrækket forsynet med en skjult lynlås, så dette kan tages af og rengøres.

Valg af ESWELL madrasser og lejringspuder i kombination med korrekt lejring, kan have afgørende betydning for patientens ve og vel. Det kan medvirke til at øge patientens komfort under en operation betydeligt og forebygger imod eventuelle lejringskomplikationer som; tryksår, shearskader, friktionsskader, nerveskader og vævsskader.

Endvidere giver korrekt lejring ikke alene mere sikkerhed og effektivitet, men tilmed også bedre arbejdsbetingelser for plejepersonalet.

Korrekt lejring og forebyggelse af tryksår har ligeledes store økonomiske fordele. Omkostningerne forbundet med tryksår er både kostelige på et menneskeligt plan, men også på et økonomisk plan. Det kan generelt siges at tryksår er langt mere økonomiske at forebygge end at behandle.

ESWELL’s produkter anvendes i dag med stor succes på de fleste danske hospitaler samt på hospitaler verden over.

CE mærkning

Alle ESWELL produkter er designet og produceret i overensstemmelse med Rådets forordning 2017/745 om medicinsk udstyr med senere ændringer.

Miljø & Allergivenlig

ESWELL produkterne er ikke allergifremkaldende eller sundhedsskadelige, og indeholder hverken latex, PVC eller Cadmium.
Desuden lever betrækkene op til kravene i Oeko-Tex® Standard 100, som er et uafhængigt test- og certificeringsinstitut for tekstile råvarer, halvfabrikata og færdige produkter. 
 
 
Brugervejledning findes her. 
 
Hvis du ønsker yderligere informationer vedr. ESWELL madrasser og lejringspuder, se venligst vores hjemmeside: www.eswell.dk

eller

Udfyld kontaktformularen i højre side, hvis du ønsker at blive kontaktet af vores produktspecialister eller ring/skriv til en af vores produktspecialister:


Lau Messmann: 2171 0070 el. lam@sw.dk  

Ved bestilling af ESWELL madrasser og lejringspuder kontaktes kundeservice på tlf.: 7025 5610 eller sw@sw.dk.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk