(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10
Simonsen & Weel A/S opkøber GM Medical 08-08-2023
Vi er stolte over at kunne meddele, at GM Medical A/S, en danskejet virksomhed, er blevet opkøbt af Simonsen & Weel (S&W), med støtte fra Diploma PLC, og dermed blive en del af Diploma Healthcare Group inden for Life Sciences-sektoren.
 
”GM Medical supplerer Simonsen & Weels voksende portefølje af specialprodukter og styrker vores satsning på nye segmenter. Udover det styrker det vores ’footprint’ i Norge, Sverige og Finland”, siger Adm. Direktør for Simonsen & Weel, Cindy Nijs.
 
GM-Medical A/S blev grundlagt i 1987 og markedsfører medicoteknisk apparatur og forbrugsartikler inden for specialerne Operation/Sterilcentraler, Diagnostik, Anæstesi/Intensiv, Præhospital, Simulation, Neonatalogi/Pædiatri, Obstetrik og Ultralyd. GM-Medical har datterselskaber i Sverige, Norge og Finland.
”Simonsen & Weel er den rigtige partner for GM Medical, fordi de forstår og værdsætter det, vi gør. Opkøbet giver os mulighed for at bevare lokal kontrol og forblive fleksible og lydhøre, samtidig med at vi får de ressourcer, vi har brug for til fortsat ekspansion”, siger CEO for GM Medical, Jesper Fremming.
 
GM Medical har haft en solid vækst i de senere år og vil fortsætte med at operere selvstændigt under det nuværende brand og kommercielle strategi, med det samme team af talentfulde medarbejdere.
 
”Inden for 12 måneder vil vi integrere de kommercielle aktiviteter, så GM Medical bliver en virksomhed under S&W-banneret”, siger Cindy Nijs, Adm. Direktør S&W.


 
Simonsen & Weel A/S er flyttet til klimavenlige faciliteter

Fremover er vi til at finde på Vejleåvej 66, 2635 Ishøj, hvor vi er flyttet ind i et bæredygtigt domicil på i alt 2025 m2, hvoraf lager udgør 1400 m2, 80 m2 til et showroom og 545 m2 til administration.

S&W-bygningen har energieffektiv opvarmning/køling, samt solpaneler og state-of-the-art isolering, hvilket også giver bedre indeklima. På P-pladsen er der mulighed for opladning af el-biler.

Naturen omkring bygningen vil vi give frie tøjler ved at så blomsterenge som bidrager til biodiversiteten i området, der er en del af en nylig etableret klimapark og vanddræningsareal.

Dermed bestræber vi os fortsat at reducere vores miljø- og klimaaftryk og derigennem støtte den grønne omstilling.

Vi bruger resten af sommeren til at komme på plads og derefter glæder vi os til at invitere vores samarbejdspartnere til et kig forbi.

Vi ses snart!

 

NYHEDER

Simonsen & Weel A/S sætter ny Adm. Direktør, Cindy Nijs i spidsen
 

Simonsen & Weel, som sidste år blev solgt til den internationale og i London børsnoterede koncern Diploma PLC har hentet en Nordisk topchef fra den førende stomiproducent Hollister Inc. ind som ny Adm. Direktør.

Den nye Adm. direktør, Cindy Nijs siger:
Jeg føler mig privilegeret ved at stå i spidsen for denne traditionsrige medico-distributør som er på en flot vækstrejse i Danmark og i Sverige.

Den dedikerede og passionerede tilgang og omgang med kunderne i over 205 år kombineret med en klar mission/vision og førende produkter med bæredygtige løsninger inden for medico- og hospitalsudstyr gør Simonsen & Weel helt unik og en troværdig partner for sundhedsvæsenet.

Min mangeårige erfaring i Medico fra Johnson & Johnson, Mediq Danmark og senest Hollister Inc. i de 4 Nordiske lande giver S&W en del indsigt hvordan vi kan udbygge og sikre vækst og samtidig skaber værdi for kunderne.

De kommende år har vi en klar ambition om at udvide vores forretning signifikant med flere områder, både i Danmark og i Skandinavien. Vi vil fortsat holde fokus på at adskille os ved at skabe værdi for vores kunder og samarbejdspartnere.

Simonsen & Weel A/S offentliggør 2020 årsregnskab 25-05-2021
Femte år i træk viser Simonsen & Weel fremgang
Diploma PLC køber Simonsen & Weel 20-01-2021
Simonsen & Weel er pr. 1. januar 2021 blevet en del af Diploma PLC.

Diploma PLC koncernen er børsnoteret i London og består af mere end 40 virksomheder indenfor tre områder, hvor Simonsen & Weel nu er en del af Healthcare. Indenfor healthcare har Diploma distributionsvirksomheder primært i Canada og Australien. Købet af Simonsen & Weel giver Diploma et strategisk brohoved til Nordeuropa. Simonsen & Weel fortsætter uforandret, med samme firmanavn og under fortsat ledelse af adm. direktør Erik Hald.  
Trumpf Medical er nu Hillrom 03-11-2020
Som følge af opkøb ændres Trumpf Medical varemærket nu til Hillrom.

Det første nye operationsleje under Hillrom varemærket er modellen PST 500. 

Simonsen & Weel har allerede leveret PST 500 til tre regioner i Danmark
A9 og A8 anæstesiapparater lanceret 03-11-2020
I oktober 2020 verrdensintroducerede Mindray de nye anæstesiapparater A8 og A9. Forinden havde Simonsen & Weels anført af vores to anæstesisygeplejersker Vesa og Joakim A9 til afprøvning i region hovedstaden med stor succes.
Udstilling i Sverige 29-06-2019

I maj udstillede Coremed Simonsen & Weel på SAMTIT
(Svensk Använderförening for Medicinsk Teknik och IT) i Stockholm.
Her viste vi Mindrays nye X9 operationslampe, OP-lejer, hængesøjler og ultralydsscannere, Schiller EKG og Novak undersøgelseslejer til stor interesse for de mere end 600 deltagere fra hele Sverige.

Ny ePM patientmonitoreringsserie 15-02-2019
Ny fantastisk Mindray ePM serie til intermediære afsnit, OP, opvågning m.v.
ePM 10, 12 og 15 kører naturligvis på samme centralovervågning som andre monitorer, spotmonitorer og telemetri.
Klik på billedet for yderligere information, inkl. video med aldrig tidligere set rengøringsvenlig modulløsning. 
ePM serien sætter ny standard for mellemsegmentet indenfor patientmonitorering.

 
Ny high-end OP lampe 15-02-2019

Som afløser for HyLED 9700 serien introduceres nu HyLED X, som sætter ny standard for high-end operationslamper samt bruger- og rengøringsvenlighed. Lampen kan leveres fra juni 2019. Klik på billedet for yderligere information

 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk