(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Operationslejer fra Baxter Medical Systems

Simonsen & Weel forhandler operationsborde fra tyske Baxter Medical Systems.

Baxter Medical Systems arbejder konstant for at udvikle operationsborde og tilbehør, der understøtter arbejdsgangene på operationsstuen og opfylder kirurgens, personalets og patientens behov. 

Vores sortiment af operationsborde består af både stationære, flytbare og mobile OP-lejer, samt et meget stort udvalg af tilbehør. Tilbehøret gør det muligt at skræddersy operationsbordet til det enkelte kirurgiske speciale og det individuelle behov. Endvidere findes et stort udvalg af gennemlysbare kulfiberdele til Trumpfs operationslejer. 

Du kan læse mere om Baxter Medical Systems operationsborde på de underliggende sider eller på Baxters hjemmeside.

TruSystem 7000

Det sidste nye operationsleje fra Baxter Medical Systems.

TruSystem 7500

Det perfektes kunst. Operationslejesystemet med de højeste standarder inden for brugervenlighed, materialevalg, funktionalitet og design.
Til Baxter Medical Systems operationsborde hører også de unikke ESWELL madrasser og lejringspuder, der kan leveres i mange forskellige farver og udgaver, alt efter behovet på den enkelte operationsstue. 

Lejring og positioneringsudstyr af patienten foretages ligeledes med positioneringsudstyr fra Allen Medical, der er blandt verdens førende på området, og tilbyder positioneringsudstyr til mange kirurgiske specialer.

Baxter Medical Systems

Baxter Medical Systems ar mere end 40 års erfaring inden for operationslejer, ngesøjler og operationslamper og er blandt de førende leverandører i verden.  

For yderligere information om vores operationslejer og tilbehør er du velkommen til at kontakte produktchef Lau Messmann på tlf.: 2171 0070 eller udfylde kontaktformularen øverst til højre, hvorefter du vil blive kontaktet af en produktspecialist. 
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk