(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Privatlivspolitik

Denne politik, gældende for Simonsen & Weel A/S, forklarer, hvordan vi behandler dine personoplysninger.
 

Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
Simonsen & Weel A/S
Att.: Ann Sofi Eklund Schou
Vejlegårdsvej 59
2665 Vallensbæk Strand
CVR-nr.: 1309 3032
E-mail: sw@sw.dk
Tlf.: 7025 5610

 

Beskrivelse af behandlingen

Formål

Levering af vores ydelse

Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på ordrebehandling, som du har anmodet om, og for at kunne give dig den bedst mulige rådgivning.

Markedsføring

Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig i forhold til konkrete ordrer samt sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve.

Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside:

Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser vi tilbyder.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:
Almindelige personoplysninger, f.eks.:

  • Navn, adresse, e-mail, telefonnr.
  • Indkøbshistorik
Følsomme oplysninger:
  • CPR-nummer
  • Relevante helbredsoplysninger i forbindelse med køb af specialernæring og rådgivning om dette

Kilder

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:
  • Direkte fra dig
  • Myndigheder/ behandlere
  • Aktiviteter på vores hjemmeside

​Behandlingsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag:
  • Artikel 6.1.a (Samtykke)
  • Artikel 6.1.b (Nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i)
  • Artikel 9.2.f (nødvendig for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares)
  • Artikel 9.2.g (Nødvendig af hensyn til væsentlige samfundsinteresser på grundlag af EU-retten eller medlemsstaternes nationale ret)

Modtager

Vi kan dele dine personoplysninger med:
  • Leverandører og forhandlere, herunder IT-leverandører, support, og finansielle institutioner, som vi samarbejder med for at assistere vores virksomhed
  • Bevilgende myndigheder

Opbevaring

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.
  • Op til 5 år for alle finansbilag
  • Op til 10 år for al ordrehistorik
  • Dine kontaktoplysninger, så længe, vi har kontakt med dig som kunde, leverandør eller medarbejder

Konsekvenser ved behandlingen såfremt ovenstående ved en fejl overtrædes

Du får øjeblikkelig besked, og data slettes eller flyttes omgående.

Pligtmæssig information

Kunder

Nedenstående oplysningerne er obligatoriske, såfremt du er kunde hos os. Hvis du ikke giver disse oplysninger, vil vi ikke være i stand til at levere varer eller ydelser til dig:
  • CPR-nummer – Ved tilskud
  • Dit navn
  • Leveringsadresse
  • Faktureringsadresse
  • E-mail
  • Telefon
  • Ved bestilling af særlig ernæring: Bevilgende myndighed

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:
  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger
  • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden tilbagekaldelse af dit samtykke
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (Dataportabilitet)
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet
Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte Ann Sofi Eklund Schou, dataansvarlig@sw.dk
Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – Dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Senest opdateret: 23. maj 2018

 

 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Simonsen & Weel A/S | Vejlegårdsvej 59 | 2665 Vallensbæk Strand | Telefon: (+45) 70 25 56 10 | CVR 13 09 30 32