(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Sårlukning og Sutur

Simonsen & Weel fører et stort udvalg af produkter indenfor sutur og produkter inden for sårlukning.

Hovedparten af produkterne er af mærket Ethicon® fra den verdenførende producent Johnson & Johnson.

Finder du ikke præcis hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte Kundeservice på tlf.: 7025 5610 eller sw@sw.dk

Sutur

Simonsen & Weel forhandler Johnson & Johnsons Ethicon suturer.

Ethicon er verdensførende inden for sutur, og det brede sortiment indeholder en passende sutur og nål til enhver suturering.

Nedenfor ses et udsnit af sortimentet inden for sutur.

For yderligere information, kontakt venligst kundeservice på tlf.: 7025 5610 eller sw@sw.dk.

Resorberbare suturer

Vicryl Rapid

Flettet syntetisk sutur, der resorberes hurtigere end almindelig Vicryl. Til suturering af hud og slimhinder inden for f.eks. gynækologi, pædiatri og ophtalmologi. Suturen falder typisk af efter 7-10 dage efter operationen og kan herefter tørres af med steril gaze. Resorberingstid: ca. 42 døgn.
Vicryl

Flettet syntetisk sutur, med et bredt kirurgisk anvendelsesområde. Fås ufarvet og violet. Resorberingstid: 56-70 dage
Vicryl Plus

Syntetisk resorberbar sutur, der indeholder et bredspektret antibakterielt stof. Fås violet og ufarvet. Resorberingstid: 56-70 dage.
Monocryl

Monofil syntetisk sutur med ensartet struktur, der gør den smidig og nænsom. Fås ufarvet og violet. Resorberingstid: 90-120 dage.

PDS II

Monofil syntetisk struktur, der er særlig velegnet hvorman ønsker en kombination af resorberbar sutur og længerevarende støtte (op til 6 uger.) Resorberingstid: 180-210 dage.

Ikke-resorberbare suturer

Ethilon

Monofil syntetisk sutur, der er indikeret til hudlukning. Velegnet som pull-out sutur p.g.a. den lave vedhæftning af væv.
Prolene

Monofil syntetisk sutur. Fås ufarvet og blå. Anbefales til brug hvor der ønskes mindst mulig suturreaktion. 

Mersilene

Ikke-resorberbar polyester sutur med et bredt anvendelsesområde, der bl.a. inkluderer fiksering af blødt væv til knoglevæv.

Silk

Ikke-resorberbar sutur bestående af det organiske protein, fibroin. Resorberes ikke, men mister gradvist sin styrke over en periode på 3-6 måneder. 

Steel wire

Ikke-resorberbar sutur i rustfrit stål.
 

Dermabond hudlim

Til lukning af mindre hudsår, hvor suturering ikke er absolut indiceret. Polymeriserer hurtigt ved kontakt med vand eller vævsvæske. Giver stor mekanisk styrke. Steril. Leveres i æske á 12 stk. 

Proxistrip suturtape

Suturtape, der effektivt holder sårrandene sammen. Til sår hvor suturering ikke er absolut indiceret. Giver en flot sårheling og minimal ardannelse. Tidsbesparende og mere skånsomt for patienten. Leveres i æske á 50 x 3 stk.

Steristrip hudsutur

Forstærkede tapesuturer, som giver sårstøtte, f.eks. efter tidlig fjernelse af sutur eller staplere. Porøst non-woven materiale med rayonbagside, der tillader huden at ånde. Kan også anvendes ved små dybe flænger.

Proximate hudstapler

Engangs hudstapler i ergonomisk design. Indeholder 35 staplere. Steril. Leveres i æske á 6 stk.
Har du brug for flere informationer omkring produkterne eller vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 7025 5610 eller sw@sw.dk  

Du er også meget velkommen til at kontakte udfylde vores kontaktformular, som du finder øverst til højre på siden.

Hvis ikke du har fundet det produkt, du søger her på siden, må du endelig kontakte os, da vores hjemmeside kun indeholder et udvalg af vores brede produktsortiment.

Vi ser frem til at høre fra dig!
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk