| | |
Køb sondeernæring og få gratis rådgivning af vores kliniske diætister
|
Hos Simonsen & Weel har vi et ambitiøst mål om at give den bedste vejledning til både sondebrugere og plejepersonale, som arbejder med sondebrugere.
Vi har mange års erfaring med salg og rådgivning om klinisk ernæring, og vores fem kliniske diætister er altid klar med professionel rådgivning.
Vores sortiment består af Isosource, Fresubin, Nutrison og Abbott sondeernæring – både standard- og specialprodukter samt til børn.
Årsagen til at man ikke kan spise eller drikke på sædvanlig vis kan være mange, og for de fleste bliver sondeernæring – også kaldet sondemad – et godt alternativ til ernæring. Hos Simonsen & Weel får du gratis rådgivning, når du køber sondeernæring eller anden form for klinisk ernæring.
Vores kliniske diætister kan hjælpe dig med at vælge den rigtige sondeernæring, samt vejlede dig i hvor meget sondeernæring du har brug for til at opretholde en god ernæringstilstand.
Vi samarbejder med de førende leverandører af sondeernæring og forhandler kun de bedste produkter på markedet. Vi har mange forskellige typer sondeernæring i vores sortiment, så vi kan opfylde ethvert behov. Vi forhandler:
- En lang række standard sondeernæringsvarianter
- Sondeernæring til patienter med specielle behov
- Sondeernæring til børn
- Sondeernæring som indeholder naturlige råvarer – Isosource Mix
I samarbejde med vores kliniske diætister kan du finde lige præcis det produkt, der passer dig bedst
Ønsker du at blive kontaktet af en klinisk diætist, kan du udfylde kontaktformularen i højre side. Du er også velkomment til selv at tage kontakt til en af vores kliniske diætister.
Ønsker du at bestille sondeernæring hos Simonsen & Weel, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 7025 5610. Husk at få en grøn recept fra lægen, hvis du vil have tilskud fra sygesikringen. |
Gratis rådgivning af kliniske diætister
|
Simonsen & Weel har mere end 25 års erfaring med rådgivning om klinisk ernæring. Vores kliniske diætister giver dig personlig og professionel rådgivning, når du køber sondeernæring hos os.
Diætisterne hjælper dig blandt andet med:
- At vælge den type sondeernæring, som passer dig bedst
- At tilrettelægge en kostplan for dig, så du får den rette mængde væske og sondeernæring
- At afhjælpe eventuelle komplikationer
- At undervise personalet på dit plejehjem, institution eller hjemmepleje
Udfyld kontaktformularen i højre side, hvis du gerne vil kontaktes af en klinisk diætist. Du kan også selv tage kontakt til en af vores kliniske diætister. |
Hvem har brug for sondeernæring?
|
I forbindelse med sygdom, svækkelse eller skade er det almindeligt, at man mister appetitten og/eller får problemer med at spise normal mad. Det er alligevel meget vigtigt at få ernæring.
Når man ikke selv er i stand til at spise tilstrækkeligt, kan det være relevant med sondeernæring til at dække kroppens behov for energi og næringsstoffer. Sondeernæring kan anvendes ved mange patientgrupper og sygdomstilstande, både akutte og kroniske. Specielt kan fremhæves:
- Patienter som ikke kan spise og drikke på naturlig vis
- Visse patienter med kræft
- Småtspisende
- ALS patienter
- Patienter med lungesygdommen KOL
- Før og efter operation
- Ved underernæring
- Efter store ulykker
- Til bevidstløse patienter
- Til for tidligt fødte børn
|
De forskellige typer sondeernæring
|
Simonsen & Weel forhandler sondeernæring fra markedets førende producenter:
- Isosource sondeernæring fra Nestlé Healthcare Nutrition
- Fresubin sondeernæring fra Fresenius Kabi
- Nutrison sondeernæring fra Nutricia
- Sondeernæring fra Abbott
Vi har et bredt udvalg af forskellige typer sondeernæring – både standard produkter, produkter til patienter med specielle behov, sondeernæring til børn og en speciel sondeernæring lavet på rigtig mad.
Vi har endvidere et flydende vitamintilskud, som gives til patienter, der ikke er dækket ind med vitaminer og mineraler fra sondeernæringen.
Vi har også ernæringsdrikke til de sondebrugere, der kan spise og drikke normalt ved siden af sondeernæringen. |
Sondeernæring baseret på naturlige ingredienser
|
Isosource Mix er den eneste sondeernæring på markedet, der indeholder naturlige ingredienser – såsom kylling, ærter, bønner, fersken, appelsinjuice og vegetabilske olier. Med Isosurce Mix kan Simonsen & Weel tilbyde en sondeernæring, der ligner almindelig mad så meget som muligt.
Læs mere om vores forskellige sondeernæringsprodukter på vores sider om Isosource sondeernæring, Fresubin sondeernæring og Nutrison sondeernæring.
Ønsker du at blive kontaktet af en klinisk diætist, kan du udfylde kontaktformularen i højre side. Du er også velkommen til selv at tage kontakt til en af vores kliniske diætister.
Ønsker du at bestille sondeernæring hos Simonsen & Weel, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 7025 5610. Husk at få en grøn recept fra lægen, hvis du vil have tilskud fra kommunen. |
Hvordan indgives sondeernæring?
|
Der er forskellige måder at indgive sondeernæring på. Den rigtige måde afhænger af:
- Patientens ernæringstilstand
- Hvornår patienten sidst har spist og drukket
- Sondens placering
Sondeernæring kan enten indgives som portioner, også kaldet intervalindgift og bolus, eller kontinuerligt over en del af døgnet, også kaldet kontinuerlig indgift. |
Hvis sondeernæringen indgives i portioner anvendes en stor sprøjte (janetsprøjte), der kobles til sonden. Alternativt kan man bruge en ernæringspumpe. Denne form for indgift er relevant for patienter, som tolererer større portioner og hurtigere indgift af sondeernæringen. |
Hvis sondeernæring indgives kontinuerligt henover døgnet bruges et ernæringssæt, der kobles til sonden. Alternativt kan man bruge en ernæringspumpe. Kontinuerlig indgift benyttes til:
- Patienter der ikke har spist i lang tid og langsomt skal vænne sig til mad i maven
- Nyopererede patienter som skal have langsom indgift i opstartsfasen
- Patienter som starter op med sondeernæring efter en periode med par-enteral ernæring
Nogle patienter er også i stand til at spise og drikke sideløbende med, at de får sondeernæring. Her kan man med fordel indtage sondeernæringen om natten, så man kan spise og drikke lidt i løbet af dagen.
Simonsen & Weel forhandler også ernæringssæt, sonder, sprøjter samt andet tilbehør til sondeernæring såsom vandposer, plastre, sondemadsflasker osv. |
Er der bivirkninger ved sondeernæring?
|
Generelt er der ikke bivirkninger ved sondeernæring, og hvis det skulle forekomme, er det oftest i opstartsfasen. Komplikationer som diarré, kvalme og periodiske mavesmerter kan forekomme i sjældne tilfælde.
Hvis en patient ikke har fået nok ernæring i en periode, skal mave-tarmsystemet vænne sig til igen at modtage ernæring. Derfor er det vigtigt at starte langsomt op for at undgå komplikationer.
Hvis patienten indtager sondeernæring liggende, er det vigtigt at patienten rettes op i halvt siddende stilling. |
| |
| | |
|
|