(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

TruVidia kamerasystemer

TruVidia er Baxter Medical Sytems serie af kamerasystemer til brug på operationsstuen.

Med sin åbne arkitektur kan systemet integreres i enhver eksisterende infrastruktur på hospitalet uden yderligere installation.

Enestående billedkvalitet - nu også i 3D

Med TruVidia HD har Baxter Medical Systems udviklet det første lampemonterede kirurgiske kamera. Med en opløsning på op til 1080p og 2 mio. pixels opnås en kvalitet af billeder og video der er 5 gange bedre end konventionelle SD-systemer.  

Hermed kan det opfylde selv de strengeste visuelle krav. Resultatet er krystalklare billeder i hele kommunikationsprocessen. 

Der er tillige, som option, mulighed for 3D i high-end HD-kameraet.

Monteringsmuligheder

TruVidia kameraerne kan enten monteres på en separat arm eller i sterilhåndtaget på iLED eller TruLight operationslampen.

Det sterilhåndtagsmonterede kamera kan flyttes mellem forskellige operationslamper på afdelingen, når blot disse er forberedt for kameratilslutning.

Det er ligeledes muligt at vælge en operationslampe, der er forberedt for kamera, og dermed have mulighed for senere opgradering til ønsket model.

HD og SD kvalitet

Forskellige afdelinger har forskellige behov, og TruVidia kameraerne fås i både SD og HD kvalitet.

Begge leveres tillige i mange forskellige konfigurationer, således at vi kan udstyre jeres operationsstuer med de helt rigtige kameraer til at opfylde jeres krav.

Yderligere information om TruVidia

Hvis du er interesseret i at høre mere om TruVidia kamerasystemerne, kan du udfylde kontaktformularen til højre, hvorefter du vil blive kontaktet af en produktspecialist.

Du er også velkommen til at kontakte projektchef Kenn Pedersen direkte på tlf.: 2171 0095. 
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk