(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Ultralyd

Ultralydsscannere fra Mindray er af høj kvalitet og med et bredt udvalg af prober. Mindray er en kinesisk/amerikansk producent af medicinsk udstyr og er  blandt de fem største producenter i verden af ultralyd. Simonsen & Weel forhandler Mindrays samlede ultralydssortiment.

På det aktuelle landsdækkende regionsudbud er Mindray TE7 samlet vinder af delaftale 5 (anæstesi, intensiv, ambulatorier, akut,  POC). På  samme udbud er følgende Mindray scannere ligeledes tilgængelige: M9, M7 Premium,  TE5 og DC-70. 

For yderligere information om Mindray ultralydsscannere, venligst kontakt:

ØST: (Hovedstaden, Sjælland)
Salgsingeniør Mikkel Sloth Nielsen: 2171 0096, msn@sw.dk

VEST: (Nord, Midt, Syd)
Produktchef, cand.scient.med. Morten Klein: 2171 0094, mok@sw.dk


 

Ultralydsscannere

Med en ultralydsscanner fra Mindray får du en fremragende billedkvalitet. Sortimentet af scannere spænder bredt fra de mindre sort/hvid systemer til flere kategorier af farvescannere. Endvidere fås der et bredt udvalg af prober til forskellige applikationer. Dette betyder, at vi kan skræddersy det helt rigtige ultralydssystem til netop jeres behov. Læs mere om ultralydsscannerne på de underliggende sider eller på Mindrays hjemmeside.

Bredt sortiment

Simonsen & Weel forhandler Mindrays samlede sortiment af ultralydsscannere.  Fælles for alle Mindrays ultralydsscannere er, at de har en fantastisk pris/kvalitets ratio.

Læs mere om de forskellige scannere på de underliggende sider:

M9 bærbar ultralydsscanner

M7  Premium bærbar ultralydsscanner

M5 bærbar ultralydsscanner

Z6 bærbar ultralydsscanner

DP-50 sort/hvid bærbar ultralydsscanner

DC-8 ultralydsscanner

DC-70 Stationær Ultralydsscanner 

TE7 touch screen ultralydsscanner

Den nye bærbare M9 ultralydsscanner

Mindray har netop lanceret en ny bærbar ultralydsscanner med fremragende billedkvalitet og lynhurtig processor. Scanneren sætter nye standarder for point-of-care scanninger - ikke alene er den lille og mobil, men den har en fantastisk penetration og høj opløsning og dermed en billedkvalitet, som er state-of-the-art inden for bærbare ultralydsscannere. Læs mere om M9 Ultralydsscanner.
Ønsker du at høre mere om Mindrays ultralydsscannere er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 7025 5610 eller udfylde kontaktformularen øverst på siden, hvorefter du vil blive kontaktet af en produktspecialist. Vi stiller gerne op med en scanner på jeres adresse, så du har mulighed for at prøve systemet grundigt, inden du træffer en beslutning.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel A/S | Vejlegårdsvej 59 | 2665 Vallensbæk Strand | Telefon: (+45) 70 25 56 10 | CVR 13 09 30 32