(+45) 70 25 56 10
(+45) 70 25 56 10

Undervisnings- og træningsudstyr

Schiller Hjertestartertrænere

Til begge Schillers hjertestartere, FREDeasy og FREDeasyport fås realistiske hjertestartere, som anvendes til træning i brug af hjertestartere.

En hjertestartertræner ligner den rigtige hjertestarter til forveksling, men der er afgørende forskelle.

Primært er træneren ikke i stand til at afgive elektrisk stød til figuranten. I stedet for de stødelektroder der anvendes på en skarp hjertestarter anvendes elektrodeklistermærker, som den der modtager undervisning kan påsætte figuranten eller manikinen.

Endvidere simulerer hjertestartertræneren alle de forskellige scenarier som man kan komme ud for under en rigtig genoplivningssituation med hjertestarter. Det betyder, at man når man modtager undervisning med en hjertestarter kan få prøvet mange af de situationer der kan opstå, den dag man måtte have brug for at anvende en rigtig skarp hjertestarter.

Ambu manikiner

Ambu's undervisnings- og træningsmanikin simulerer realistiske og anatomisk korrekte forhold under genoplivning ved kunstigt åndedræt og hjertemassage.

Manikinerne fås som torso modeller eller med arme og ben.

Ambu's manikiner til BLS undervisning er forsynet med et enestående og patenteret hygiejnisk system, hvor hver elev har sin egen ansigtsmaske og hovedpose, således at smittefare mellem de enkelte elever er udelukket. Grundet det hygiejniske system er adskillelse og rengøring samt desinfektion af de indvendige dele ikke nødvendig, hverken under eller efter tæningen.

Ambu Man er en voksen størrelse træningsmanikin, der giver en exceptionel livagtig gengivelse af den menneskelige anatomi, især de områder, som er vigtige i forbindelse med træning i moderne genoplivnings teknik. Måleinstrumentet i manikinen viser ventilations volumen og kompressionsdybde ved hjertemassage. Maveindblæsning eller forkert håndstilling vises med to røde advarselstrekanter.

Ambu Baby manikin er beregnet til simulering af realistiske og anatomisk korrekte forhold under genoplivning ved kunstigt åndedræt og hjertemassage. Ambu Baby har en usædvanlig livagtig gengivelse af et barn op til 1 år.

Ambu Defib Trainer er en manikin er designet til træning af tidlig defibrillering. Leveres med EKG simulerings boks med 26 forskellige rytmer 2 artefakter. Til træningen kan anvendes alle former for hjertestartere og defibrillatorer.

Andet træningsudstyr

Ambu IV træner er realistisk ned til mindste detalje.

Til træning af indlæggelse af iv kanyler og katetre, infusion af væsker, injektion af medikamenter, blodprøvetagning samt puls måling.

Komplet med dropstativ, transport taske og vaskbart underlag.

Ambu Intubations Træner giver mulighed for træning i realistisk intubationsteknik.

Til undervisning i intubationsteknikker med laryngoskop, tungeholdere, trachealkatetre, laryngsmaske, combitube og tilsvarende hjælpemidler.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 56 10, eller via formularen herunder:
Firmanavn:  
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
*  Skal udfyldes
Simonsen & Weel | Vejleåvej 66 | 2635 Ishøj | Tlf.: (+45) 70 25 56 10 | sw@sw.dk